Fail: sprookjestattoo eindigt in enorme nachtmerrie

Ze ging naar de tattooshop om Disney-prinsessen Sneeuwwitje en Assepoester op haar arm te laten vereeuwigen, maar dit pakte eerder uit als een horrorplaatje dan als een sprookje. 

Lees ook

Sarah Blackley denkt voortaan wel even twee keer na voor ze een tattoo laat zetten. Ze ging naar de tattooshop om Disney-prinsessen Sneeuwwitje en Assepoester op haar arm te laten vereeuwigen, maar dit pakte eerder uit als een horrorplaatje dan als een sprookje.

Oops…

De Nieuw-Zeelandse Sarah gaf maar liefst 400 dollar (240 euro) uit om de idolen uit haar jeugd op haar bovenarm te laten zetten, maar zou willen dat ze dit nooit had gedaan. De tatoeëerder ging geheel zijn eigen gang, en gaf de schattige Disney-prinsessen geen ogen, hij gaf ze een mes en hun monden lijken dichtgenaaid. Sarah probeerde de man nog tegen te houden op het moment dat ze doorhad dat het fout ging. Maar het was al te laat. "Dit zit voor altijd op mijn huid," zegt de aangeslagen Sarah.

Maatregelen

Sarah zegt de tattooshop aangeklaagd te hebben, maar het is nu haar woord tegen dat van hen. De tatoeëerder zegt namelijk dat ze juist vroeg om een 'zombieprinses'. Hij zegt dan ook dat de tattoo nog lang niet af is en dat ze zelfs al een afspraak heeft staan om hem af te laten maken. Huh? Wel geven ze toe dat de tattoo er op het moment niet mooi uitziet. "De tattoo moet nog gearceerd, ingekleurd en voltooid worden", aldus een woordvoerder.

Benieuwd naar de beelden? Klik HIER.

Bron: HLN.be, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook