Onenightstand: Letterlijk stomend

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze keer het verhaal van Bo (29).

Lees ook

Iedere week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze keer het verhaal van Bo (29).

Congres

"Voor mijn werk moest ik naar een tweedaags congres in Milaan. Ik sliep in het hotel bij het congrescentrum – een modern gebouw zonder ook maar een vleugje liefde in de inrichting. Maar ach, het bed was groot en zacht, en het hotel beschikte over een welnesscentrum. Ik checkte een dag voor het congres zou beginnen in en besloot aan het eind van de middag wat baantjes te trekken in het zwembad. Het was rustig, er waren nog vijf andere mensen. Ik kleedde me om, stopte mijn kleding in een kluisje en begaf me in mijn bikini naar het trappetje van het zwembad. Toen ik de treden afliep, viel mijn oog op de man die net de rand aantikte. Een zongebruinde knapperd met halflange haren. Ik spande onmiddellijk mijn buikspieren aan."

Bloedhitte

"Ik ben geen uitblinker als het op zwemmen aankomt – als ik de borstcrawl probeer, zie ik eruit als een gestrande zeehond. In rustig tempo zwom ik in schoolslag van de ene naar de andere kant van het bad. Ieder baantje maakte ik oogcontact met de man die me was opgevallen en ik hoopte maar dat mijn mascara daadwerkelijk zo waterproof was als de verpakking beweerde. Hij keek me iedere keer indringend aan. Toen ik bezig was met het zoveelste baantje, zag ik dat hij het water uit ging. Met een knik van zijn hoofd maakte hij duidelijk dat ik hem moest volgen. Hij liep richting de sauna en ik wist niet hoe snel ik het zwembad uit moest komen. Ik haat sauna’s, maar had inmiddels zijn afgetrainde lichaam gezien, en om dat wat beter te kunnen bewonderen, wilde ik die bloedhitte best verdragen. Hij zat in zijn zwembroek op een houten bankje toen ik binnen kwam. Verder was er niemand. Ik ging zwijgend tegenover hem zitten. We keken elkaar een kwartier lang aan zonder te praten. Ik kreeg het alsmaar warmer, en niet alleen van de sauna. Het is wonderlijk hoe je zonder een woord te spreken elkaar met je ogen kunt opgeilen."

Afkoelen

"Hij hield de deur voor me open toen hij naar buiten ging. Er waren twee ijskoude douches tegenover elkaar en ik zag hoe hij naar mijn borsten staarde en zijn tong over zijn lippen liet gaan terwijl we ons afspoelden. Mijn tepels prikten bijna door mijn bikinitopje heen. Eenmaal afgekoeld pakten we allebei onze spullen uit een kluisje, waarna hij een kleedhokje inliep en me naar binnen trok. We lieten onze spullen op de grond vallen en zoenden elkaar. Hij deed het hokje op slot en trok het touwtje in mijn nek los. Zijn vingers kneedden mijn borsten en ik liet mijn handen over zijn natte zwembroek gaan. Hij was opgewonden. En huge. Ik trok zijn zwembroek omlaag terwijl hij ook de touwtjes van mijn broekje losmaakte. We bekeken elkaar van top tot teen. Hij draaide me om zodat ik met mijn handen op het bankje kon steunen en kwam bij me naar binnen. Ik beet op mijn lippen om geen geluid te maken. Met zijn hand stevig op mijn heupen, stootte hij langzaam maar hard tegen mijn lichaam aan."

Bye

"Het ijskoude water drupte uit mijn haar over mijn rug, de rest van mijn lichaam stond in brand. Ik keek over mijn schouder en spetterde zo wat water uit mijn haar in zijn gezicht: ik zag hoe hij zich niet langer in kon houden. Hij trok zichzelf terug en kwam met een gesmoorde kreun klaar over mijn rug. Zijn handdoek ruimde de boel op, we kleedden ons aan en liepen het hotel weer in. Het eerste woord dat we wisselden was 'bye'. De volgende dag ontdekte ik zijn naam: Leon. Hij was een van de key speakers op het congres."

Laatste nieuws

Zie ook