Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Eerste namen Temptation Island VIPS zijn bekend!

Michella Kox onthulde de eerste namen voor Temptation Island VIPS. En ja, dat doet ze op geheel eigen wijze. Terwijl niemand ook maar iets weet over de deelnemers, weet Michella het zeker: deze personen doen sowieso mee. De eerste VIP is een oud-deelnemer van Holland's Next Top Model en haar naam begint met een T. Ook Ruud en Rowena uit Utopia hebben volgens Michella een plekje weten te bemachtigen. Kijk mee.

Kris Jenner open over vreemdgaan Tristan Thompson

Naast Kim Kardashian was ook momager Kris Jenner te gast bij Ellen Degeneres. Hoewel ze ontzettend trots is op haar dochter Khloé, die op 12 april beviel van een dochtertje, is ze ontzettend verdrietig om haar schoonzoon Tristan Thompson. Vlak voor de bevallen kwam naar buiten dat de basketballer verwikkeld was in een affaire-schandaal.

"Op zo'n moment doen we alles wat we kunnen, we stappen meteen in het vliegtuig en zijn er voor haar", vertelt Kris. In het interview met Ellen vertelt ze emotioneel dat het schandaal als 'onverwachts' kwam voor iedereen.

R. Kelly opnieuw beschuldigd van misbruik

R. Kelly lijkt steeds meer slachtoffers van vermeend misbruik te hebben. Opnieuw hebben twee vrouwen hun verhaal gedaan over de zanger. Een van de vrouwen vertelde aan Buzzfeed dat ze in 1995 op 17-jarige leeftijd een relatie kreeg met de zanger. R. Kelly wist op dat moment dat ze minderjarig was en zou haar meerdere keren hebben geslagen en gedwongen hebben om seksuele handelingen tegen haar zin in uit te voeren.

De andere vrouw zou een moeder zijn van een van de slachtoffers, die ook op 17-jarige leeftijd een relatie zou hebben gehad met R. Kelly. Het meisje is volgens haar moeder 'gehersenspoeld'. Daarnaast zou ze nog steeds uitmaken van R. Kelly's 'sekte'.

Een bericht gedeeld door R Kelly (@rkelly) op

Bron: People, Buzzfeed, YouTube Beeld: YouTube, Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook