Geniaal: Khloé reageert op nieuws rondom situatie en dat doet ze zó

Geniaal!

Lees ook

Dat de kersverse moeder Khloé Kardashian tijdens haar zwangerschap al heel wat te verduren heeft gehad, moge duidelijk zijn. Terwijl nieuwsmedia speculeren over of Khloé haar vriend Tristan Thompson wel of niet heeft vergeven nadat hij vreemdging, reageert KoKo nu zelf op de geruchten. Dit doet ze op geniale wijze.

Cheating schandaal

Tristan, de 27-jarige basketbalspeler, zou Khloé hebben bedrogen. Verschillende filmpjes en foto's van het cheating schandaal doken op terwijl KoKo op dat moment hoogzwanger was en op knappen stond. Niet gek dat menig volger zich afvraagt hoe het nu gaat met de realityster.

KoKo slaat terug

Volgens E! News heeft het Kardashian zusje veel steun aan haar familie. Vooral haar oudste zus Kourtney zou een 'shoulder to lean on' zijn. De oudste Kardashian weet als geen ander hoe het voelt om bedrogen te worden door de vader van haar kinderen. E! News schreef dan ook een heel artikel over het feit dat Khloé leunt op haar zus. Een goed moment voor de kersverse moeder om een comeback te maken op Instagram. Geniaal.

Lees ook: De echte reden dat Khloé Kardashian haar dochter True heeft genoemd

Bron: E! News Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook