Engste horrorfilm ever krijgt landelijke première

Durf jij te kijken?

Lees ook

Het zou volgens social media en filmexperts de engste film ooit zijn: Hereditary. Het gerucht gaat zelfs dat horrorliefhebbers huilend de zaal uit liepen na het zien van de movie. De film zou ook wel 'The Exorcist' van deze tijd genoemd worden. Voor de Nederlandse bioscopen een mooie gelegenheid om de première van de film landelijk te maken.

Horror night

Ruim tachtig Nederlandse bioscopen doen mee aan de landelijke 'horror night' op vrijdagavond 8 juni. Dit is op dezelfde avond als de officiële première die in Pathé Tuschinki in Amsterdam plaatsvindt. Het zou de eerste keer zijn dat een horrorfilm zo'n grote première kent.

Angstaanjagend

Heb je de trailer nog niet voorbij zien komen en heb je geen idee waar de film überhaupt over gaat? No worries, we bereiden je vast voor op de engste avond van je leven. Het verhaal gaat namelijk zo: na de dood van hun mysterieuze en teruggetrokken grootmoeder; Ellen, begint de familie steeds meer geheimen over haar te ontrafelen, maar zelfs nu houdt de vrouw iedereen nog steeds in de greep. Binnen de kortste keren is er niets meer over van hun vredige bestaan. Hoe meer ze ontdekken, hoe enger de film wordt. Kijk hieronder naar de angstaanjagende trailer.

Lees ook: Durf jij het aan? Dit is volgens velen de engste film van 2018

Bron: Glamour, Twitter Beeld: iStock, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook