Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Daniëlle reageert op bedreigingen Mezdi

Na de Temptation Island-ontknoping lijkt het nog lang niet klaar te zijn voor de deelnemers. Zo blijven media speculeren over de 'bedreigingen' van Mezdi. Fabrizio was de eerste die zich uitsprak over de acties van Mezdi. Tijdens het laatste Temptation Island feestje wordt Daniëlle flink aan de tand gevoeld over de bedreigingen. Ook zij zou namelijk bedreigd en gestalkt zijn door Mezdi.

2. Opnieuw een pizzakoerier viral tijdens dodenherdenking

Gisteren was het in heel Nederland twee minuten stil tijdens de dodenherdenking. Toch waren er ook genoeg mensen die moesten werken tijdens de herdenking. Zo ook deze pizzakoerier uit Hoorn. Dat weerhield hem er echter niet van twee minuten stilte te houden. De jongen werd gespot en gefotografeerd om zijn daad. Precies deze foto gaat nu viral.

3. Jessica Simpson onder vuur na make-uploze selfie

Hoewel menig volger het normaal gesproken 'dapper' vindt wanneer een celebrity een foto van zichzelf plaatst zonder make-up op, kreeg Jessica Simpson heel wat kritiek over zich heen na het plaatsen van déze foto.

Laatste nieuws

Zie ook