Sparkling bums: wordt dít de nieuwe festivaltrend?

Durf jij 'm aan?

Lees ook

Het festivalseizoen is na de sombere winter weer geopend, en daar zijn we uiteraard maar wat blij mee. Niet alleen kun je weer helemaal losgaan op je favoriete deuntjes in de buitenlucht, ook is het weer tijd om je leukste outfits uit de kast te pakken. Alhoewel… als we naar de nieuwste festivaltrend kijken, heb je eigenlijk niet zoveel kleding nodig.

Glitter and glamour

Bij een groot festival als Burningman vliegen de glitter boobs je om de oren, en ook in ons land lijkt de trend inmiddels te zijn geaccepteerd. Althans, door sommigen dan. Voor velen voelt het pronken met je glitterende voorgevel toch nog een tikkeltje awkward, en trekken we liever een leuk beha'tje onder onze see through topjes.

Suns out, bums out

En als we de laatste festivaltrends moeten geloven, zijn de glitter boobs inmiddels ook alweer passé. Dit jaar draait het namelijk allemaal om de glitter butts. Ja ja, haal je meest sexy en vooral meest onthullende shortje maar weer tevoorschijn, want die afgetrainde billen van je mogen gezien worden.

Vrij en gelukkig

Het idee is afkomstig van, hoe kan het ook anders, Sophia Levy van GoGetGlitter. "De boodschap achter deze trend is dat we ons vrij en gelukkig in ons lichaam moeten voelen." En hoewel je de trend eigenlijk zonder shortje moet dragen, is dat met de koele avonden in ons land misschien niet het meest slimme idee. Maar, bijzonder is het in ieder geval wel!

Lees ook: Durf jij: glitter lashes zijn een ding

Bron: Marie Claire US Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook