Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Ai: Olcay Gulsen kreeg het flink aan de stok met Tim's moeder tijdens finale Temptation Island

O, o, o… de twee uur durende finale van Temptation Island bracht afgelopen donderdag veel teweeg. Niet alleen spatte de awkwardness van het beeld af, ook gebeurde er backstage van alles en nog wat. Olcay Gulsen mocht de kandidaten namelijk het hemd van het lijf vragen. Al werd dat niet door iedereen gewaardeerd…

2. Oh my: bij dit drankspel draait het allemaal om het mannelijke geslacht

Een avondje 30 Seconds of Monopoly met vriendinnen is natuurlijk leuk. Maar voor een échte leuke avond moet je Jizz The Game in huis halen. Het spel draait namelijk volledig om het mannelijke geslacht, waar de alcoholische versnapering zeker niet bij mag ontbreken.

3. Sparkling bums: wordt dít de nieuwe festivaltrend?

Het festivalseizoen is na de sombere winter weer geopend, en daar zijn we uiteraard maar wat blij. Niet alleen kun je weer helemaal losgaan op je favoriete deuntjes in de buitenlucht, ook is het weer tijd om je leukste outfits uit de kast te pakken. Alhoewel… als we naar de nieuwste festivaltrend kijken, heb je eigenlijk niet zoveel kleding nodig.

Laatste nieuws

Zie ook