Dit ’70s merk zie je nu overal

Kende jij het merk al?

We zien het de laatste tijd steeds meer voorbij komen: het merk Fiorucci. Kende je het nog niet? Niet heel gek! Fiorucci maakt namelijk een mega comeback en werd al gelanceerd in 1967. Way back, dus!

Niet meer weg te denken

Het Italiaanse merk werd pas echt populair in the 70s toen het een winkel en café opende in New York. Sindsdien werd het gespot door celebs als Madonna en Elizabeth Taylor en werd het merk groter en groter. Tot het jaren later instortte, mede dankzij een slecht management. Nadat het merk werd overgenomen door verschillende grote merken, nam in 2015 oud CEO van Victoria's Secret Janie Schaffer het Italiaanse merk over. Eindelijk leek het weer beter te gaan met Fiorucci. Het merk opende onlangs een nieuwe winkel in Londen en sindsdien is Fiorucci niet meer weg te denken.

Celebs

Celebs als Kourtney Kardashian, Gigi Hadid en Kendall Jenner zijn inmiddels fan en werden al meerdere keren gespot met het merk. Van broeken tot coole angel-print shirtjes en truien. Kijk mee naar een aantal items dat je sowieso wil hebben.

Lees ook: Trend alert: living da vida logo

This is my I don’t want to go home face 🌴 #aceandtate

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

😇 Fiorucci @_belindaliana_ . . . #gomf #girlsonmyfeet #fiorucci #tshirt

Een bericht gedeeld door GIRLSONMYFEET (@girlsonmyfeet) op

Een bericht gedeeld door FIORUCCI (@fiorucci) op

Een bericht gedeeld door FIORUCCI (@fiorucci) op

Een bericht gedeeld door FIORUCCI (@fiorucci) op

Een bericht gedeeld door FIORUCCI (@fiorucci) op

Bron: PopSugar Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws