Zien: meest awkward momenten van het Met Gala

Ehhh...

Lees ook

Vanavond is het weer zover: het moment dat we massaal kunnen genieten van celebs op de rode loper tijdens het Met Gala. Eerlijk is eerlijk, naast de prachtigste outfits, ontstaan er elk jaar opnieuw heel wat awkward moments. We blikken terug op de meest ongemakkelijk momenten ooit tijdens het Gala.

Oh my…

1. Het moment waarop P. Diddy vorig jaar schaamteloos op de trap ging liggen. Fans waren nogal confused over het feit dat de rapper besloot uit te rusten tijdens het Gala, terwijl paparazzi massaal foto's maakten van vriendin Cassie.

2. Jaden Smith met een pluk haar in zijn hand. De acteur besloot vorig jaar zijn oude dreadlocks mee te nemen naar het Gala. "Omdat mijn zusje niet mee kon als mijn date, heb ik maar mijn haar meegenomen."

3. Kylie Jenner was vorig jaar duidelijk niet geïnteresseerd in Ryan Reynolds en zijn vrouw Blake Lively. Is ze niet met haar mobiel bezig? Dan kijkt ze wel de andere kant op. Ehh…

4. Het moment dat Rihanna's jurk honderden verschillende memes kreeg. Je weet wel, de gele jurk die de zangeres droeg in 2015.

5. Jennifer Lawrence kon het in 2013 niet laten Sarah Jessica Parker eens flink te photobomben. Note: ze kenden elkaar toentertijd eigenlijk helemaal niet.

6. Reese Witherspoon had het in 2014 nogal moeilijk met het uitspreken van Cara Delevingnes naam. Lucky us; wij hebben de beelden van dit hilarische moment.

7. De beruchte ruzie tussen Jay Z en Solange Knowles in de lift. In 2014 vond er een fikse elevator fight plaats na het Met Gala tussen Solange, Beyoncé en Jay Z. Achteraf weten we dat het ging om het feit dat Jay Z vreemd is gegaan. Bekijk nog één keer de ruzie hieronder.

Bron: Twitter, Youtube Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook