Het ene ding wat je niet is opgevallen aan foto van prinses Charlotte en prins Louis

Kate Middleton, de hertogin van Cambridge is eind april in het St. Mary’s ziekenhuis in Londen bevallen van haar derde kind; een zoontje dat luistert naar de naam Louis Arthur Charles.

Lees ook

Kate Middleton, de hertogin van Cambridge is eind april in het St. Mary’s ziekenhuis in Londen bevallen van haar derde kind; een zoontje dat luistert naar de naam Louis Arthur Charles.

Cute!

De eerste foto's van de spruit lieten niet lang op zich wachten, want de trotse ouders showden hun new born diezelfde middag al aan de wereld. En wat straalden ze! Na het persmoment werd Kate ontslagen uit het ziekenhuis en vertrok het gezelschap naar huis. Eerder in de middag kwamen prins George (4) en prinses Charlotte (2) al naar het ziekenhuis om hun pasgeboren broertje te ontmoeten.

Twinning

Afgelopen weekend deelde het koningshuis opnieuw twee zoete foto’s van de pasgeboren spruit en Charlotte. Charlotte was gehuld in een donkerblauw vestje van het label Fina Ejerique, dat ons wel heel bekend voor komt. Haar grote broer George droeg, drie jaar geleden, hetzelfde ensemble tijdens de portretfoto tijdens de 90ste verjaardag van koningin Elizabeth. Maar dat is niet de enige overeenkomst. Het witte pakje dat Louis aan had, kwam regelrecht uit de kledingkast van zijn zus Charlotte. Bekijk die foto's hieronder.

Hetzelfde vestje

Hetzelfde pakje


Prins George en prinses Charlotte – 2015


Prins Louis – 2018

Beeld: Getty, ANP, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook