Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

In case you missed it: dit zijn de eerste namen van BN'ers die meedoen aan Adam zkt. Eva Vips seizoen 2
Vol verbazing keken we naar de BN’ers die vorig jaar, poedelnaakt, op zoek gingen naar de liefde van hun leven in Adam Zkt. Eva VIPS. Het programma was blijkbaar zo’n succes dat ze opnieuw BN’ers hebben weten te strikken voor het spraakmakende programma en de eerste namen zijn gisteravond bekend gemaakt.

Niemand minder dan Dewi Pechler bekend van het eerste seizoen Idols, dj Jeroen Post, turner Jeffrey Wammes én Temptation Islands Joshua Feytons gaan zich wagen aan het nieuwe liefdesavontuur. Geïnteresseerd in een date met één van deze VIPS? Lucky you! Je kunt je nog opgeven, want de opnames van het programma starten in juni.

Hacker Paris Hilton krijgt vijf jaar cel
De vrouw die bankgegevens en naaktfoto’s van Paris Hilton heeft weten te ontvremen, draait de bak in. Ze werd maandag in Los Angeles veroordeeld tot 57 maanden, bijna vijf jaar, celstraf. Vorige week werd bekend dat Hilton ruim twee jaar lang slachtoffer is geweest van de Armeense Paytsar Bkhchadzhyan. De vrouw hackte de bankrekeningen van de socialite en deed zich ook voor als Paris.

Karma has no menu. You get served what you deserve…

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Hailey Baldwin bevestigt relatie met Shawn Mendes
Het gerucht ging al eventjes, maar het wordt nu bevestigt; model Hailey Baldwin en zanger Shawn Mendes zijn een setje. Het stel verscheen maandagavond samen op de rode loper van het jaarlijkse Met Gala.

@tommyhilfiger #metgala

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op

Bron: RTL, Instagram, Telegraaf, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook