MET Gala 2018: de meest opvallende en awkward momenten

Gisteravond vond het jaarlijkse MET Gala plaats. Naast de jurkenparade en de spraakmakende looks waren er ook tal van opmerkelijke momenten. Wij praten je bij. 

Lees ook

Gisteravond vond het jaarlijkse MET Gala plaats. Naast de jurkenparade en de spraakmakende looks waren er ook tal van opmerkelijke momenten. Wij praten je bij.

Blake Lively boos op de rode loper

Blake Lively was, hoe kan het ook anders, een van de showstoppers van de avond. De actrice droeg een prachtige avondjurk van Versace met een enorme sleep. Er wordt zelfs gefluisterd dat de jurk zó lang was, dat Blake met een bus naar het event werd gebracht omdat ze niet in de auto zou passen. De jurk boordevol bling en gedetailleerd borduurwerk zou naar verluidt 600 (!) uur geduurd hebben om te maken. Menig fotograaf probeerde de blondine vast te leggen in haar gewaad. Ze vond het overduidelijk overwhelming, want ze moest de fotografen verzoeken om even wat rustiger aan te doen.

Gigi en Selena oog in oog

Flashback naar 2015 toen alles nog koek en ei was tussen Gigi Hadid en Selena Gomez. De dames maakten destijds zelfs nog deel uit van Taylor Swifts girlsquad. Toen Selena twee jaar later rapper The Weeknd afsnoepte van Gigi’s jongere zusje Bella, was het echter gedaan. De hele Hadid-clan had Selena op hun blacklist en ze ontweken elkaar met militaire precisie op elk event. Het MET Gala is blijkbaar niet alléén een jurken- en beautyparade, maar ook dé plek om vriendschappen bij te leggen en de strijdbijlen te begraven. Selena en Gigi kwamen elkaar tegen en deden iets wat niemand zag aankomen; ze gaven elkaar een stevige knuffel.

Kylie Jenner en Travis Scott maken rode loper debuut

Er wordt veel over hen geschreven, maar we hebben de kersverse ouders nog niet eerder samen op een rode loper gezien; Travis Scott en Kylie Jenner. Het koppel maakte tijdens het MET Gala hun wereldwijde debuut samen.

The One With Selena's Fake Tan Faux Pas

Niet iedereen was onder de indruk van Selena’s overdaad aan fake tan, ze werd zelfs vergeleken met Friends’ Ross Geller. Je weet wel, die aflevering The One With Ross’ Tan.

Katy Perry slaat iemand omver met haar engelenvleugels

Katy Perry kwam met énorme engelenvleugels op de proppen. Haar opvallende accessoire was zó graat dat ze er iemand mee omver sloeg. Oeps…

Kendall Jenners outfit maakt de tongen los

Maar niet in de positieve zin van het woord. Het 22-jarige model verscheen ten tonele in een hagelwitte jumpsuit van het label Off White. Twitteraars waren echter niet erg te spreken over haar ensemble, omdat het, volgens hen, én niet in het thema paste en deze look van Kendall zou erg lijkt op een toiletrol. Ouch.

Kendall krijgt storm van kritiek na duw beveiliger

Speaking off Kendall: haar outfit was niet eens het meest spraakmakende van de avond. De brunette kreeg ook een storm van kritiek toen ze een van de beveiligers een duwtje gaf, omdat hij haar shot zou blokkeren. Ouch, part 2.

2 Chainz vraagt vriendin ten huwelijk

Rapper 2 Chainz vroeg zijn long term vriendin Kesha Ward in het bijzijn van hordes paparazzi ten huwelijk op de rode loper. Het stel is al enige tijd samen en hebben samen drie kinderen; twee dochters en een zoon.

#2Chainz just proposed to his longtime girlfriend at #MetGala 🙌💍

Een bericht gedeeld door UTOR 🤘 (@utorhiphop) op

Hailey Baldwin en Shawn Mendes bevestigen relatie

Het gerucht ging al eventjes, maar het wordt nu bevestigt; model Hailey Baldwin en zanger Shawn Mendes zijn een setje. Het stel verscheen maandagavond samen op de rode loper van het jaarlijkse Met Gala.

MET! @tommyhilfiger 😁

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Bron: Instagram, Huffington Post, Beeld: Twitter, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook