Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Tweede koppel Temptation Island VIPS bekend

Het tweede koppel is onthuld! Gisteren werd de nieuwste video online gezet van Temptation Island VIPS. Opnieuw werden er hints gegevens over deelnemers van het programma. Dit keer maakte het programma dit echter niet al te moeilijk. Al gauw werd bekend dat Rosanna en Niels het tweede koppel is dat meedoet.

Waar we het stel van zouden kennen? Dat is niet heel moeilijk: de twee deden al eens mee aan de 'gewone' Temptation Island. Eerder voorspelde Michella Kox al dat dit koppel mee zou doen door het volgende te zeggen: "Je zou zeggen: een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar deze vinden het lekker." Tja…

Teen Mom-Amber bevallen van een zoontje

Leuk babynieuws! Amber Portwood is bevallen van een zoontje genaamd James. Via US Weekly maakte ze het grote nieuws bekend door meteen een foto te plaatsen van zichzelf en de kleine telg. 9 jaar geleden beviel ze al van dochtertje Leah.

James is het eerste kindje van Amber en haar nieuwe vriend Andrew. In de zomer van 2017 leerden de twee elkaar kennen op de set van Marriage Boot Camp: Reality Stars Famliy Edition. Bekijk de eerste foto *HIER*.

Calvin Harris betrokken bij een auto-ongeluk

Calvin Harris heeft afgelopen weekend een auto-ongeluk gehad in Los Angeles. Hij was samen met zijn vriendin Aarika Wolf toen het ongeluk gebeurde. Toen Aarika afsloeg, botsten de twee op hun voorganger, zo meldt TMZ.

Het model bestuurde de Range Rover van haar vriend en trapte niet op de rem toen haar voorgang dat wel deed. Ze ramde vervolgens de zijkant van de auto, waar twee mensen in zaten. Gelukkig raakte niemand gewond. Wel moesten beide auto weggesleept worden, met flink wat schade…

Bron: Show, US Weekly, TMZ Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook