Verschrikkelijk: vrouw overlijdt bijna nadat microblading misgaat

Wat erg!

Veel vrouwen zijn er helemaal fan van: microblading. De nieuwe vorm van permanente make-up. Waar eerder het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen hot was, lijkt het nu plaats te maken voor de nieuwe techniek; microblading, waarbij permanente make-up als wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd. Klinkt ideaal, toch? Dit meisje had de ergste ervaring ooit en overleed bijna nadat ze haar wenkies liet doen…

Infectie

Het lijkt ideaal: nooit meer 's ochtends je wenkbrauwen bijtekenen, waarvan je weet dat ze nooit allebei perfect worden, toch blijkt dat het ook helemaal mis kan gaan. Michigan is het levende bewijs. "Het zag er geweldig uit", vertelde de vrouw aan WDIV-TV. "Ik was er echt heel blij mee, tot het helemaal mis ging. Het begon met brokken in mijn wenkbrauwen en het werd steeds erger. Artsen zeiden dat het een onderhuidse infectie was, dus ik kreeg een antibiotica mee."

Ziekenhuisopname

De infectie werd alsmaar erger. Uiteindelijk besloot de vrouw naar de eerste hulp te gaan, want het kon zo niet langer. Ze moest gelijk voor drie dagen blijven en kreeg een infuus met antibiotica en steroïde. "Ik was zo ontzettend bang. Ik wist niet wat er ging gebeuren."

Pas toen de vrouw het ziekenhuis na een paar dagen had verlaten, besefte ze hoe ernstig de situatie was. Tijdens een nacontrole bij Dr. Steven Grekin, vertelde de dokter dat het levensbedreigend is wanneer je de infectie niet goed behandelt. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Fail: Meisje trekt halve wenkbrauw eraf door goedkope verf

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws