Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de zoon van Linda de Mol eruit

Wauw!

Zo ziet de zoon van Linda de Mol eruit

Hoewel Linda de Mol dagelijks te zien is op tv, blijven haar kinderen liever buiten de schijnwerpers. Tot nu. Voor LINDA. verscheen haar 21-jarige zoon Julian Vahle voor de camera en deed hij zijn verhaal in de nieuwste editie. Toegegeven: wat ziet 'ie er goed uit!

Zo gewoon mogelijk

Julian woont sinds een tijdje in Amsterdam. Zijn moeder kocht onlangs een huis voor bijna een miljoen euro voor haar zoon. Dit hoge bedrag zorgde echter voor heel wat kritiek op social media. In het interview vertelt Julian over zijn nieuwe huis, maar ook over de tijd dat hij nog thuis woonde. "Ondanks dat ze een ongewoon leven leidt, zorgt ze ervoor dat het thuis zo gewoon mogelijk is", vertelt hij over zijn moeder. "Ze kookt, zegt dat we onze kamer moeten opruimen en ons leven op orde hebben moeten."

Bedreigd

Je zou denken dat Julian en zijn zusje Noa the good life leven. Toch blijkt het opgroeien in een welgestelde, beroemde familie niet altijd alleen maar leuk te zijn. In het interview vertelt Julian dat de familie de Mol een tijdlang bedreigd werd. Dit zorgde ervoor dat Julian en Noa extra zwaar beveiligd werden. Zo erg, dat ze zelfs naar school gebracht en opgehaald moesten worden. "In het begin was ik echt bang, maar daarna werd ons huis zo zwaar beveiligd en liepen er overal mensen met ons mee, dat dat gevoel minder werd. Toen ging het onvrije leven me vooral ontzettend irriteren."

Lees ook: Linda de Mol doet schokkende onthulling over aanranding

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Bron: LINDA Beeld: Instagram, ANP