Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Wait, what?! Doet Donny Roelvink mee aan Temptation Island VIPS?

De geruchtenmolen draait de laatste dagen overuren. Er wordt druk gespeculeerd over de mogelijke Temptation Island VIPS-deelnemers. Naast de koppels Ruud Zwaan en Rowena Baierl en Rosanna en Niels, lijkt het derde koppel nu bekend gemaakt te zijn. Niemand minder dan Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé Roos van der Laan zouden meedoen aan het programma.

2. Khloé Kardashian reageert op foto's post-baby body

Afgelopen week werd Khloé voor de eerste keer buiten gespot met haar pasgeboren dochtertje True. Hoewel we nog steeds wachten op de eerste échte foto van de kleine telg, was menig fan ook benieuwd naar de post-baby body van de healthy fitness-goeroe.

3. Zo ziet de zoon van Linda de Mol eruit

Hoewel Linda de Mol dagelijks te zien is op tv, blijven haar kinderen liever buiten de schijnwerpers. Tot nu. Voor LINDA. verscheen haar 21-jarige zoon Julian Vahle voor de camera en deed hij zijn verhaal in de nieuwste editie. Toegegeven: wat ziet 'ie er goed uit!

Laatste nieuws

Zie ook