Waan je in Ibiza vibes met de Sapph by Faya collectie

Op en top Ibiza!

Sapph heeft met niemand minder dan Fajah Lourens een swimwear collectie ontworpen. Behalve sporty items, zoals je van de fitgirl gewend bent, bestaat de collectie ook uit een sensuele Ibiza lijn.

Island vibes

De sexy uitgesneden brazilian-shape broekjes (hallo lange benen!) en tops bestaan uit veel kleur, kralen, borduursels en sierlijke patronen: meer Ibiza dan dat wordt het niet.

Laat het maar aan Fajah over om ervoor te zorgen dat je met de collectie gezien mag worden op het strand. Van een op en top Ibiza triangelbikini met kralen, steentjes en borduursel en tot een overslagbikini met tie-dye print die direct in het oog springt. Of wat dacht je van de zalmroze bikini met romantische look?

Verschillende looks

Sommige bikini's lijken misschien eenvoudig, maar zijn het absoluut niet. Zo is er een revirsable bralette die je aan twee kanten kunt dragen en een bikinitop die je normaal, gekruist en als halter kunt knopen.

Op het Tomini-badpak is Fajah extra trots: "Je kunt hem op vijf verschillende manieren dragen en de pasvorm maakt je lichaam nóg mooier." Van sexy tot classy en van speels tot sportief!

Mix & match

De kleuren en prints van de bikini's komen in meer items terug, waardoor verschillende setjes gecombineerd kunnen worden. Door te mixen en matchen creëer je steeds een andere look. We love!

Ook benieuwd naar de sporty collectie? Klik hier.

@gallery(1023829)

Laatste nieuws