Yolanthe gespot met Sylvie’s ex

Dat ziet er gezellig uit...

Na de opnames van Temptation Island VIPS in Mexico heeft Yolanthe Sneijder-Cabau samen met bff Jennifer Cooke het eerste vliegtuig naar Los Angeles gepakt. Aan de beelden te zien is Yo daar in goed gezelschap, met niemand minder dan Sylvie Meis’ ex Maurice ‘Momo’ Mobetie.

When Yo met Momo

Eerder was de brunette aanwezig bij Eva Longoria’s women empowerment lunch, maar in de avonduren genoot ze van een gezellige avond in het populaire restaurant Catch LA. Yolanthe liep daar Momo tegen het lijf, waarna ze een foto maakten en ook Black Eyed Peas-zanger Will.i.Am prijkt op het beeld.

Realityshow

In 2015 werden Momo en Sylvie aan elkaar gelinkt, maar na enkele maanden gedatet te hebben, zetten de twee er een punt achter. Niet veel later werd bekend dat er een realityserie van de clubeigenaar zat aan te komen. Destijds liet hij tussen neus en lippen door ook weten dat hij niet van plan was om zijn mond te houden over zijn relatie met Sylvie.

Hij vertelde echter aan Shownieuws dat Sylvie probeerde de show tegen te houden, maar of dat waar is…? Daar lees je HIER alles over.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws