Wil je zien: Shay Mitchell en Penn Badgley samen in nieuwe must-see serie

De psychologische thrillerserie You, gebaseerd op de bestseller, van schrijfster Caroline Kepnes, wordt je nieuwe guilty pleasure.

Lees ook

Heb je inmiddels alle series op Netflix gebingewatchet, waardoor je nu in een zwart gat bent gevallen? No worries, de psychologische thrillerserie You, gebaseerd op de bestseller, van schrijfster Caroline Kepnes, wordt je nieuwe guilty pleasure. Enne, wij kunnen je verklappen dat er niet één, maar twee bekende gezichten in de serie te zien zijn.

You

In het eerste seizoen van de serie wordt het verhaal verteld van boekwinkelmanager Joe Goldberg, gespeeld door Gossip Girls Lonely Boy Penn Badgely, en opkomend schrijfster Beck gespeeld door Elizabeth Lail. Joe ziet Beck wel zitten en raakt steeds meer geobsedeerd door haar. Hij gebruikt social media om steeds meer details van zijn crush te achterhalen. Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell die de rol van Peach Salinger, de beste vriendin van Beck, vertolkt, heeft al gauw door dat er iets niet helemaal in de haak is met Joe…

Een releasedatum voor deze nieuwe serie heeft Netflix nog niet bekendgemaakt, tot die tijd moeten we het doen met deze veelbelovende trailer. Ga jij 'm kijken?

Lees ook: Dit zijn de must see Netflix-series-en films in mei

Bron: Netflix, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook