Zien: de allereerste glimp van Khloé Kardashians dochter True

Terwijl Tristan Thompson deze week voor het eerst sinds het cheating schandaal iets van zich heeft laten horen, houden Khloé Kardashian en haar pasgeboren dochter True zich voorlopig nog eventjes uit de spotlights.

Lees ook

Terwijl Tristan Thompson deze week voor het eerst sinds het cheating schandaal iets van zich heeft laten horen, houden Khloé Kardashian en haar pasgeboren dochter True zich voorlopig nog eventjes uit de spotlights. Maar vangen we daar nou tóch een glimp op van het kleine meisje?

True

Op SnapChat deelt de jongste Kardashian-zus een foto van haar en True. Althans… van True’s witte pakje en haar handjes. Een paar uur eerder vertelde Khloé haar SnapChat-volgers dat ze “eindelijk weer” aan het sporten was, precies een maand na de bevalling.

Terug in shape

Want waar Kylie Jenner verrassend snel na de geboorte van dochter Stormi een loeistrak lichaam toonde op social media, kan ook Khloé niet wachten opnieuw weer helemaal in shape te komen. Naar eigen zeggen schrok ze nogal van haar enorme achterwerk, dat niet te missen was op de paparazzibeelden.

Lees ook: De echte reden dat Khloé Kardashian haar dochter True heeft genoemd

Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: SnapChat, ANP

Laatste nieuws

Zie ook