Dit doet voormalig BNN-presentator Dennis Storm tegenwoordig

Twee jaar geleden verdween hij plots van de buis en besloot hij te stoppen met tv-werk. Inmiddels is hij weer terug van weggeweest, maar dan wel op een iets andere manier!

Jarenlang was hij samen met Valerio Zeno een soort ying en yang bij BNN, totdat Dennis Storm twee jaar geleden besloot te stoppen met televisiewerk. De presentator haalde simpelweg geen plezier meer uit zijn werk, en hij bleef vervolgens dan ook lange tijd weg uit de media. Tot nu. Dennis is namelijk weer terug van weggeweest…

Prioriteiten

Althans, hij laat weer wat van zich horen. Dennis gaat namelijk niet aan de slag met een nieuwe klus voor tv, maar heeft zich de afgelopen jaren gefocust op zijn boek 'Weg Ermee'. De voormalige presentator beschrijft hierin zijn nieuwe levensstijl, waarbij hij de focus vooral legt op zo minimalistisch mogelijk leven.

LINDA. sprak de voormalige Proefkonijnenpresentator en vroeg hem onder andere naar hoe zijn leven er nu uitziet. "Voor mij betekent het dat ik meer tijd maak voor vrienden, dat ik vaker uit eten ga en minder werk. De dingen die ik belangrijk en leuk vind, hebben prioriteit."

Sneakerverzameling? Weg ermee!

En waar zijn schoenenkast eerst nog uitpuilde van de vele sneakers die hij had, heeft hij inmiddels een aardig lege kast en vooral heel veel ruimte over. “Je koopt ze omdat ze prachtig zijn, maar eigenlijk lopen ze verschrikkelijk. Waarschijnlijk word je hier allesbehalve blij van.”

Hetzelfde geldt voor zijn verjaardag. Voor hem geen dure cadeaus of andere prullaria waar hij niks mee doet. Nee, elk jaar vraagt hij zijn omgeving om een bedrag over te maken naar WNF, in plaats van een cadeau voor hem uit te kiezen.

Geen tv-werk meer

Dennis' nieuwe levensstijl heeft naar eigen zeggen dan ook een positieve invloed op hem, en mede hierdoor wil hij met zijn boek ook anderen inspireren om minimalistischer te leven. Of we de geliefde presentator dan ook ooit nog gaan terugzien op de buis? "99 procent van niet", aldus Dennis. En dat vinden we stiekem toch een beetje jammer…

Lees ook: Dennis Storm openhartig over privéleven

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws