Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Anouk in tranen

Anouk kon het op Moederdag niet droog houden. De moeder van vijf kreeg van twee van haar zoons een emotionele brief, die ze op Instagram deelde. "Het mama, wij houden zielsveel van jou", valt er te lezen. "We zijn zo erg geblessed met wat jij aan ons geeft. Anouk schrijft erbij: "Kon niet stoppen met huilen, wat een onvergetelijke mooie actie."

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Chanel Iman in verwachting

Het Victoria’s Secret-model kondigde op Moederdag aan dat ze volgend jaar zelf moeder zal zijn, omdat zij en haar man Sterling Shepard in verwachting zijn van hun eerste kindje. "Papa en mama kunnen niet wachten om je te ontmoeten. In afwachting van het moederschap wil ik alle moeders en toekomstige moeders een fijne Moederdag wensen", luidt er op Instagram bij een foto van haar babybuik.

Dries Roelvink wil naar Songfestival

Dries is er klaar mee. Nadat Waylon dit weekend een teleurstellende achttiende plaats behaalde op het Songfestival, schreef hij op Instagram: "Nou dan ga ik in godsnaam volgend jaar zelf maar naar het songfestival. Dit schiet ook niet op zo." Is dit een hint, Dries?

Laatste nieuws

Zie ook