Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes en Monique weer samen?

Back together?

André Hazes en Monique weer samen?

Begin deze maand werd bevestigd, waar al een hele tijd over werd gespeculeerd; André Hazes en Monique Westenberg gingen uit elkaar. Wel gingen ze nog samen op vakantie, die ze al hadden geboekt. En die family-time lijkt zijn vruchten af te werpen.

Weer terug

"Fijne Moederdag voor de twee sterkste en belangrijkste vrouwen in mijn leven van wie ik zoveel geleerd heb. Aan wie ik beide veel heb te danken. Blij dat ik jullie beiden weer terug in mijn leven heb. Hou van jullie!" schrijft André op Instagram bij foto's van zijn moeder en Monique. Vooral de zin "Blij dat ik jullie beiden weer terug in mijn leven heb", is opvallend. Betekent dit dat André en Monique elkaar weer gevonden hebben?

Break up

Het stel besloot onlangs apart te gaan wonen. "We zitten natuurlijk al een tijd te worstelen. Het is elke keer tegen beter weten in geweest. We wisten dat het een keer fout ging lopen", liet André weten. Wel hoopte hij op een hereniging. "We hopen dat we misschien over zes maanden weer bij elkaar komen. Ik lees weleens verhalen van mensen die uit elkaar zijn gegaan en na een jaar weer bij elkaar komen en tachtig met elkaar worden. Alleen nu zit dat er even niet in."

Monique was daar minder zeker over. "De tijd zal het leren. Alleen ik geloof niet in een ultimatum. Dus hij kan wel zeggen ‘ik stel er een halfjaar voor’, maar kom op, ik ga niet een halfjaar zitten wachten."

Lees ook: Monique: 'Ik kan me voorstellen dat hij dacht: ik raak haar kwijt'

Bron: Instagram, Beeld: ANP