Zo reageerde Selena Gomez op de hereniging van The Weeknd en Bella Hadid

Het moge duidelijk zijn dat oude liefde niet roest, want de twee duiken steeds weer samen op.

Lees ook

Selena Gomez en Abel ‘The Weeknd’ Tesfaye werden begin vorig jaar voor het eerst aan elkaar gelinkt. De relatie duurde tien maanden voor de twee er een punt achter zetten. De officiële reden van de breuk? Te drukke agenda's die niet meer te combineren waren. Toch zou dat zeer zeker niet de enige reden zijn geweest, want Selena werd niet veel later gespot met on again, off again liefje Justin Bieber. Iets wat haar familie helemaal niet zag zitten. Daar lees je HIER alles over. Ook The Weeknd zocht zijn ex-liefje, Bella Hadid, weer op.

Terug naar de ex

Het moge duidelijk zijn dat oude liefde niet roest, want de twee duiken steeds weer samen op. Ook afgelopen maand tijdens Coachella waren ze naar verluidt onafscheidelijk en werden ze intiem gespot door festivalgangers. Afgelopen week in Cannes ging hun romance verder en werden ze zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd. Die foto’s zijn Selena ook niet ontgaan en volgens insiders reageerde ze daar alles behalve koeltjes op.

Geshockeerd

"Ze is verdrietig, maar het werkte gewoon niet tussen de twee. Ze vindt Abel en een geweldige kerel, dus ze hoopt dat hij geluk kan vinden", voegde de insider eraan toe. "Maar ze was volledig geschokt na het zien van de foto’s en kan niet geloven dat ze weer bij elkaar zijn, na alles wat ze hebben meegemaakt. Selena geloofde Abel toen hij haar vertelde dat hij helemaal over Bella heen was en dat ze voorgoed verleden tijd was, dus ze kan niet geloven dat ze weer bij elkaar zijn", besluit de bron.

Lees ook: Selena Gomez begaat enorme beauty blunder op het MET Gala

Yayy abella is back 馃馃馃 . . . . . . . . . . . . #bellahadid #theweeknd

Een bericht dat is gedeeld door @ bizzlehails op

Yayy abella is back 馃馃馃 . . . . . . . . . . . . #bellahadid #theweeknd

Een bericht dat is gedeeld door @ bizzlehails op

This gives me actual life. // @theweeknd #theweeknd @bellahadid #bellahadid #abella

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@abelthoweeknd) op

Bron: Hollywood Life, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook