Waarom alle Kardashians babyfoto’s met Snapchat filters plaatsen

Eindelijk antwoord!

Lees ook

Khloé Kardashian deelde onlangs de eerste foto van haar pasgeboren dochter True, mét Snapchat filter. Zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian gingen haar enkele weken eerder voor. But why?

Nieuw gezicht

Voor het eerste beeld van de één maand oude True Thompson dat met de wereld werd gedeeld, koos Khloe een populaire Snapchat filter. De gezichtsvorm, huidskleur, oogkleur en wimpers van de baby werden allemaal veranderd, met als finishing touch sproetjes op haar wangen en een bloem achter haar oor.

Zus Kim ging in februari voor een roze beer filter toen ze het eerste kiekje van Chicago deelde en in maart koos de jongste telg van de familie, Kylie Jenner, voor een vlammen-kroontje op het hoofd van dochter Stormi.

Privacy

Alle zussen kregen het nodige commentaar op de foto's met filter, want waarom zou je dat bij een baby doen? Daar zit dus een strategie achter, blijkt nu. Een bron laat aan People weten dat het allemaal met privacy te maken heeft. De Kardashians zouden het idee hebben hun kinderen te beschermen als ze niet meteen hun hele gezichtje laten zien. Aha!

Lees ook: Hilarisch Instagram-account maakt paparazzi foto's van de Kardashians na

Bron: People, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook