doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Kylie Jenner boos op fans na hevige kritiek

De jonge business woman zou haar fans maar liefst vier uur hebben laten wachten, maar Kylie is van mening dat ze haar dat niet kwalijk mogen nemen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kylie Jenner boos op fans na hevige kritiek

Oeps... de fans van Kylie Jenner zijn flink pissed off. Het brein achter Kylie Cosmetics opent op dit moment door heel Amerika verschillende pop-up stores, waar ze zelf ook regelmatig haar gezicht laat zien. Maar toen de realityster gisteren vier uur later dan gepland aankwam, kreeg ze het flink te verduren op social media. En dat laat Kylie niet zomaar gebeuren!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Beveiliging

Zelf is ze namelijk ook erg gepikeerd dat haar fans haar dit aanrekenen. "Oké, vanwege een paar klachten die ik voorbij zie komen over dat ik ’vier uur te laat’ kwam opdagen bij mijn pop-up, wil ik duidelijk maken dat ik niet kan kiezen op welk tijdstip ik aan kom. Als het aan mij zou liggen, zou ik daar uren voor de opening aanwezig zijn. Maar het is aan de politie die de straten afzet op een bepaald tijdstip en mij laat weten wanneer ik kan komen."

Waarheid

Kylie wil dan ook duidelijk maken dat ze er echt alles aan doet om haar fans een plezier te kunnen doen. Zo liet de jonge business woman weten een dag van tevoren nog in de winkel te zijn geweest, om te zorgen dat alles tot in de puntjes was geregeld. "Het raakt mij als ik reacties zie die suggereren dat ik iedereen heb laten wachten en dat ik uren te laat was terwijl dat gewoon niet waarheid is", aldus Kylie.

Zo, is dat even duidelijk!

Lees ook: Kylie Jenner had dochter Stormi liever een andere naam gegeven

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');