Khloe Kardashian laat post-baby body zien

"Mijn lichaam doet pijn"

Onlangs lag new mom Khloe Kardashian onder vuur omdat ze teveel zou focussen op haar post baby body, in plaats van haar kersverse dochter True. De realityster slaat nu terug door met een foto van haar lichaam te laten zien dat ze heus niet doorslaat en direct weer de oude is.

Sporty spice

De blondine heeft jaren geworsteld met haar gewicht en voelde zich voor haar zwangerschap na veel sporten eindelijk goed in haar eigen lichaam. Een maand na de geboorte van True was Khloe dus alweer in de sportschool te vinden.

"Het beginnen met sporten is vervelend, want je pusht je lichaam zo hard en bent zo moe. Het is veel moeilijker dan je denkt. Ik ben sinds elf dagen weer aan het trainen en voel me goed, maar moe. Mijn lichaam doet pijn, omdat het weer moet opstarten", schreef ze dit weekend op social media.

Post-baby body

"Wat me irriteert, is dat ik een aantal keer heb gelezen dat ik me teveel focus op mijn lichaam. Maar de waarheid is dat ik voor mijn zwangerschap vijf of zes keer per week sportte, omdat ik het leuk vind. Ik wil weer terug in dat ritme komen, tussen de voedingen door, want dat is voor mij normaal", aldus Khloe. "Omdat ik nu een baby heb, betekent het niet dat ik hoef te stoppen met de dingen die ik graag doe, zoals sporten."

Bij het bericht liet ze met foto's van haar blote buik zien dat ze heus niet meteen weer helemaal in shape is, maar daar wel naartoe werkt.

Zie ook: de allereerste glimp van Khloé Kardashians dochter True

Laatste nieuws