Betaalbare lookalike van Meghan Markle’s trouwjurk te koop

Hebben!

Lees ook

Ga jij binnenkort trouwen en ben je geïnspireerd door de trouwjurk van Meghan Markle? Sla dan nu je slag bij de Britse modeketen Misguided.

Droomjurk

De bruidsjurk van miss Markle was er echt eentje waar heel veel vrouwen van dromen, maar ja, niet iedereen kan zich natuurlijk een Givenchy veroorloven. Meghan droeg later nog een tweede jurk en samen kostten de jurken maar liefst 343.000 euro. Maar er is ook goed nieuws: er is genoeg andere mooie bruidsmode te vinden!

Look-alike

Onder andere Misguided besloot snel een lookalike op de markt te brengen. De jurk heeft, net als die van Meghan, een boothals en een lange klassieke pasvorm. Klein verschil: het model heeft een open rug en lange mouwen in plaats van driekwartmouwen. Dat kan ons echter niet veel schelen, als we naar het prijskaartje van 53 euro (inclusief verzendkosten) kijken.

Het exemplaar is al een flink aantal keer aangeschaft, kunnen we zien aan de reacties onder de website. Volgens kopers heeft de jurk een prachtige fit en voelt en ziet hij er niet goedkoop uit. Klinkt 't jou ook als muziek in de oren? Je kunt de jurk hier vinden.

En Harry?

Zelf op zoek naar mooie trouwpakken voor je hubby? Dan kwam The Royal Wedding op het juiste moment om inspiratie op te doen. Maar helaas hing er ook aan het pak van Harry een flink prijskaartje, al lag het een stuk lager dan de jurken van Meghan. Het pak van de prins kostte ‘slechts’ 9200 euro.

Lees ook: Jurk Pippa Middleton ging viral na Royal Wedding

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook