Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Donny Roelvink en vriendin nog samen na Temptation Island VIPS'

Donny en zijn lief Amijé zouden ook nog samen zijn na het relatieavontuur, als we Donny’s vader Dries Roelvink mogen geloven. 

'Donny Roelvink en vriendin nog samen na Temptation Island VIPS'

Over twee weken gaat het langverwachte Temptation Island VIPS van start, maar er komen nu al nieuwtjes boven water. Zo zouden deelnemers Rosanna en Niels deze keer wél ongeschonden uit het avontuur komen, daar lees je HIER alles over. Maar de relatie van Ruud en Rowena zou inmiddels gestrand zijn. Donny en zijn lief Amijé zouden ook nog samen zijn na het relatieavontuur, als we Donny’s vader Dries Roelvink mogen geloven.

Sleur

"Ja pa, weet je wat het is, mijn relatie met Amijé wankelt ook soms wel een beetje", vertelde Donny eerder aan zijn vader, wat volgens bronnen de reden zou zijn van hun deelname. "Dus toen kwam hij ineens met dat woord, ik zeg: ‘hoe bedoel je wankelt?’", aldus Dries. Waarop Donny liet weten dat hij vindt dat zijn relatie een beetje in een sleur raakt."Wat hem nou een beetje bekroop was, is dit nou de vrouw waar ik oud mee ga worden? Dus dat wankelde toen, maar aan de andere kant heb ik ze nog uitgezwaaid, Temptation in. Maar ja, ze kwamen wel samen terug en ik heb nou niet de indruk dat de relatie daar nog wankeler is geworden. Dat heeft hij mij absoluut niet verteld. Ik heb Amijé en Donny ook nog wel samen gezien."We shall see... Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS te zien op Videoland.

Lees ook: Nieuwe look Rosanna Voorwald maakt de tongen los

Bron: De Telegraaf, Beeld: ANP