Wat is ze groot geworden! Suri Cruise duikt na lange tijd weer op

Inmiddels is ze haar luiers ontgroeid en is de little lady vandaag de dag een echte mix van mama Katie Holmes en papa Tom Cruise.

Vóór we kennis mochten maken met Harper Beckham en North West was heel Hollywood in de ban van dé it-baby Suri Cruise. Inmiddels is ze haar luiers ontgroeid en is de little lady vandaag de dag een echte mix van mama Katie Holmes en papa Tom Cruise.

Knap kop

Hoewel ze pas 12 jaar oud is, is haar fashion sense on point. Het meisje werd met haar moeder vastgelegd in een fleurige bloemenjurk van Dolce & Gabbana tijdens het American Ballet Theatre Spring Gala in New York. Moeder Katie was gedrensde in een prachtige groene jurk van Zac Posen.

Strijd

In 2012 besloten ouders Katie en Tom uit elkaar te gaan. Afgelopen maand vertelde de actrice in een interview met Women's Health over de opvoeding van hun dochter. Ze onthulde onder andere dat ze vaak het idee heeft dat ze een strijd voert met andere moeders op social media. "Zij heeft haar kind meegenomen naar Marokko. Waarom heb ik dat niet?"

Lees ook:

Bron: Instagram,Beeld: Getty, ANP

Laatste nieuws