Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

‘Relatie Donny Roelvink en Amijé toch voorbij’
Terwijl er volgens Donny’s vader Dries Roelvink geen vuiltje aan de lucht is tussen de twee, denkt Temptation insider Michelle Kox daar heel anders over. De krullenbol heeft namelijk foto’s in handen waarop het broertje van Dave Roelvink heel innig te zien is op Bloemendaal met een roodharige dame. Het zou gaan om verleidster Danique uit het nieuwe seizoen Temptation. Zou hij dan tóch niet ongeschonden het verleidingsavontuur uitgekomen zijn?!

De echte reden dat Gordon & Estelle: Weg Ermee! is gecanceld
Eerder werd gespeculeerd dat de tegenvallende kijkcijfers de reden zou zijn dat de stekker er vroegtijdig uit is getrokken. Nu zou Gordon de boosdoener zijn geweest, volgens RTL Boulevard.

RTL heeft laten weten dat productioneel zaken niet liepen zoals gepland, waaronder het ongeluk van Estelle en locaties in Blackpool die door omstandigheden niet meer beschikbaar waren. De opnames konden hierdoor niet worden afgemaakt. "Ook bij Gordon was de teleurstelling groot en hij is inderdaad van de set gelopen. Dat alles maakte het onmogelijk om de reeks af te maken. We hadden het graag anders gezien, maar soms moet je je neerleggen bij de omstandigheden”, besluit de woordvoerder.

Yolanthe sleept nieuwe klus in de wacht

Yolanthe is niet te stoppen! De presentatrice is onder andere te zien in de nieuwe versie van Temptation Island (VIPS) en vergezeld Tijl Beckand in 'De Jongens Tegen De Meisjes'. Maar de klussen blijven maar komen, want de brunette heeft weer een iets spannends én sexy op de planning staan.

De voetbalvrouw is gestrikt voor een hoofdrol in DNA, een nieuwe politieserie op SBS6. De serie – geproduceerd door de makers van onder andere Gooische Vrouwen en Divorce – belooft spannende, sexy en humoristische afleveringen. "Seks, relaties, verlangens en ambities: alles komt voorbij en wordt onverbloemd besproken", beschrijft SBS in een persbericht. De opnames zijn afgelopen week al van start gegaan, dus we moeten nog eventjes wachten voordat we eerste afleveringen kunnen zien. In 2019 zal de serie op televisie verschijnen.

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook