Johnny de Mol openhartig over vaderschap

Voor Johnny is het zijn eerste kind, de nieuwbakken vader laat nu weten hoe het vaderschap hem bevalt.

De babyboom in BN’erland gaat gestaag door. Vorige maand verwelkomden Johnny de Mol en Anouk van Schie hun eerste kindje, zoon Johnny, samen. De naam komt niet geheel uit de lucht vallen, de presentator liet al eerder weten zijn zoon ook Johnny te noemen. "Mijn overgrootvader heette zo en mijn opa en mijn vader ook, dus dat was geen moeilijke keuze. Het gaat al best wat generaties terug." Anouk heeft al een dochter, Kiki, uit een vorige relatie. Voor Johnny is het zijn eerste kind, de nieuwbakken vader laat nu weten hoe het vaderschap hem bevalt.

Meevaller

"Hij is op z’n goede gewicht, hij eet goed, slaapt goed en poept goed", vertelt de presentator aan Shownieuws. Betreft de slapeloze nachten? Daar had-ie zich wel goed op voorbereid: "Ik had me op het ergste voorbereid, dus dan kan het alleen maar meevallen. Hij slaapt steeds meer door."

Aandacht

"Ik moet zeggen dat mijn aandacht in het begin meer naar Anouk ging. Dat zij er weer zo snel mogelijk bovenop was; haar zo veel mogelijk ontlasten. Ik moet straks weer gaan reizen, programma’s maken, veel van huis. Dus mijn aandacht ging uit naar haar en ook naar die kleine natuurlijk. Maar het gaat supergoed, dus we zijn hartstikke blij."

Lees ook:

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws