Dít is waar Harry en Meghan zo om moesten lachen op hun trouwfoto

We kunnen het ons zo voorstellen...

Lees ook

Het is dit weekend alweer een week geleden dat prins Harry en Meghan Markle elkaar in de St. George's Chapel in Windsor het jawoord gaven. Nog steeds zwijmelen we weg bij de prachtige beelden die er die dag zijn gemaakt, met als kers op de taart de drie officiële trouwfoto's die deze week door Kensington Palace naar buiten werden gebracht. Al ging het maken ervan niet helemaal van een leien dakje.

Tussen de bedrijven door

Naast het feit dat fotograaf Alexi Lubomirski de bruidskinderen lachend op de foto probeerde te krijgen met Smarties, was ook de foto van Harry en Meghan samen geen makkelijke klus. Het romantische kiekje moest namelijk even tussen de bedrijven door gemaakt worden, en er was dan ook slechts drieënhalve minuut beschikbaar om de foto te maken.

Moe en voldaan

Nu moet dit met een beauty als de hertogin van Sussex niet zo'n probleem zijn, maar na zo'n zenuwslopende dag is het toch aardig moeilijk om leuk voor de camera te verschijnen. "En toen was er opeens het moment dat Harry en Meghan in de lach schoten omdat ze zo ontzettend moe waren en ze blij waren dat het officiële gedeelte er eindelijk op zat."

Het werd uiteindelijk dé trouwfoto van het pasgetrouwde koppel, en het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Wat een prachtige foto!

Lees ook: Twitter in de ban van 'nieuwe look' Meghan Markle

Bron: Marie Claire US Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook