Ultradunne Tara Reid duikt weer op, internet in shock

Opnieuw is er veel ophef ontstaan over het, volgens fans, extreem dunne lichaam van Tara Reid. Fans maken zich grote zorgen om de gezondheid van de 42-jarige American Pie-actrice. 

Het leek eindelijk de goede kant op te gaan met Tara Reid. Fans maken zich al jaren zorgen over het, volgens hen, extreem dunne lichaam van de 42-jarige American Pie-actrice. Een jaar geleden showde de blondine haar, voor haar doen, vollere figuur tijdens een liefdadigheidsevenement. Toch lijkt de actrice nu weer terug bij af.

Pijnlijk

Vorig jaar vertelde de actrice in een exclusief interview met E! Online dat ze lange tijd ge-skinny shamed werd. Ze liet weten dat mensen haar eng dun vonden. Zelf beweert ze dat dit haar bouw is en dat de berichten dan ook erg pijnlijk zijn. "Iedereen die mij kent, weet dat ik meer eet dan wie dan ook. Dit is gewoon mijn figuur."

Eetstoornis

"Ik heb geen anorexia, ik ben nooit anorectisch geweest en ik heb überhaupt geen eetstoornis… Ik ben gewoon dun. Mensen met overgewicht vallen we toch ook niet continu aan?", vertelde ze niet veel later aan Daily Mail. Toch maken fans zich nog steeds enorme zorgen om de blondine. Deze week postte ze een foto in bikini en de reacties waren ook niet al te mals. "Alsjeblieft, ga eten. Het is niet gezond om zo dun te zijn!" Bekijk onderstaande foto en oordeel zelf.

Toen

Daarna

Nu

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws