Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kim Kötter deelt video van badbevalling

Acht weken geleden werden Kim en Jaap voor de tweede keer ouders. Op Instagram deelt ze een video van het moment dat zoontje Youp ter wereld kwam. "Zo bijzonder deze beelden…", schrijft ze erbij.

Manager verliest zaak tegen Afrojack

Dj Afrojack hoeft gemaakte afspraken met zijn voormalige manager niet na te komen en hoeft hem geen schadevergoeding van meer dan 7 miljoen euro te betalen. Dit blijkt uit een uitspraak van de rechtbank in Amsterdam. De voormalige manager eiste in een rechtszaak dat de dj zich zou houden aan een samenwerkingsovereenkomst.

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack) op

Kim Kardashian bezoekt Donald Trump

Kim Kardashian bezocht vandaag het Witte Huis in Washington voor een ontmoeting met Donald Trump. Kim sprak de Amerikaanse president over het hervormen van het strafrecht. Kim vraagt Trump om gratie te verlenen aan Alice Johnson, een 62-jarige vrouw die al 21 jaar in een gevangenis in Alabama zit voor een drugsdelict. De realityster heeft zich het lot aangetrokken van de gedetineerde.

Laatste nieuws

Zie ook