Kourtney Kardashian krijgt bakken kritiek na foto zoon (8)

Kourtney Kardashian is geen vreemde op gebied van mom shaming.

Kourtney Kardashian is geen vreemde op gebied van mom shaming. De 39-jarige realityster krijgt onder andere een storm van kritiek als ze bikini- of 'té sexy' foto's post op Instagram, haar kinderen op de lippen kust én ook toen haar dochter Penelope (5) gaatjes in haar oren kreeg, was men daar niet over te spreken. Net toen je dacht dat het niet erger kon worden, kreeg de moeder van drie deze week wederom kritiek omdat ze – wait for it – de zogenaamde 'unibrow' van haar zoon Mason (8) niet epileerde.

Unibrow

De Keeping Up with the Kardashians-ster werd maandag herenigd met haar mom shamers toen haar ex-vriend Scott Disick een foto op Instagram plaatste van hun 8-jarige zoon, Mason Disick. 'Mijn leven', schreef Scott bij de zoete foto. Maar schattig als het beeld was, zo lelijk waren de reacties van veel volgers op Masons wenkbrauwen.

De foto werd meteen overspoeld reacties van mensen die hem en Kourtney bekritiseerden, omdat ze de wenkbrauwen van de 8-jarige jongen niet epileerden. Sommigen hadden zelfs kritiek op Kourtney, omdat zo veel geld aan haar eigen uiterlijk besteedt, maar in dat opzicht niet naar haar zoon om zou kijken. Heftig. Bekijk het spraakmakende beeld hieronder.

My life

Een bericht gedeeld door Scott Disick (@letthelordbewithyou) op

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws