Nog meer veranderingen op komst in nieuw seizoen TVOH

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland zal behoorlijk veranderen.

Lees ook

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland zal behoorlijk veranderen. Lil' Kleine wordt de nieuwe coach van de talentenjacht. De rapper zal de plek innemen van Miss Montreal aka Sanne Hans, die er het volgende seizoen een jaar tussenuit gaat. Dat is echter niet de enige verandering, voortaan mogen er ook bandjes mee doen, dat laat Martijn Krabbé in de 538-radioshow van Edwin Evers.

Voorloper

"Nederland is een voorloper op andere landen, hier worden altijd als eerste nieuwe dingen geprobeerd", aldus de presentator. “Voor het nieuwe seizoen mogen bandjes zich nu ook opgeven." Volgens Krabbé krijgt de show veel aanmeldingen van bands en zouden zangers en zangeressen zich in hun eigen band vertrouwder voelen. Hij benadrukt wel dat de stem en zangkwaliteiten worden beoordeeld. "Als dat niet goed lukt, heeft de band pech."

Senioren

Maar voor dit nieuwe seizoen van start gaat, zullen we eerst naar zingende senioren. John de Mol werkt namelijk aan de seniorenversie van The Voice of Holland. Aan de show mogen alleen 65-plussers deelnemen en zal vanaf het najaar van 2018 te zien zijn op RTL 4.

Lees ook:

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook