Vrouw bestelt KFC zodat bezorger een spin weg kan halen

Heel slim bedacht!

Lees ook

Je kent het vast wel; je loopt de slaapkamer in en je ziet tot je grote schrik een enorme spin in de hoek van je kamer. No way dat jij vannacht nog in die kamer slaapt. De 22-jarige Demi Sweeney overkwam ook zoiets, al bedacht zij de perfecte oplossing om deze griezelige spin de kamer uit te jagen.

Yikes!

Demi durfde geen kant meer op, maar wist ook dat ze de spin beter wél kon zien, dan niet. Dan wist ze in ieder geval waar de spin zich bevond. Omdat ze het dier zelf niet durfde aan te raken, besloot ze KFC te bestellen via Deliveroo. Al deed ze dit dus niet vanwege het eten. Ze bestelde het eten zodat iemand haar kon helpen met de spin. "Ik heb gesproken met de Deliveroo klantenservice, kan iemand mij alsjeblieft helen een spin te verwijderen?"

Twintig minuten later arriveerde de bezorger. Wat bleek? De werknemer van KFC bleek zelf ook bang te zijn voor spinnen. "Hij vroeg hoe groot de spin was en zei vervolgens dat hij zijn best ging doen", vertelde Desi aan BuzzFeed. "Ik heb hem denk ik wel vijftig keer bedankt. Hij bleef maar herhalen dat dit hilarisch was."

Lees ook: Wat er gebeurt als je spinnen opzuigt met de stofzuiger

Bron: The Sun Beeld: iStock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook