Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

North West krijgt designer tassen voor vijfde verjaardag

De 5-jarige meid kreeg maar liefst twee Alexander Wang tassen van zo’n 650 euro per stuk cadeau. "North, is het gelukkigste meisje ter wereld. Wie krijgt er nou een tas van Alexander Wang? Ik wil hem stelen. Alex, ontzettend bedankt. Maar misschien steel ik hem dus", vertelt Kim in een video op Instagram.

Scott Disick en Sofia Richie toch nog samen

Sofia Richie en Scott Disick zijn niet uit elkaar. Dat heeft Scott laten weten na verschillende berichten dat de relatie van de twee op de klippen was gelopen. "We hadden geen idee dat we uit elkaar waren", grapte de realityster maandag in een Instagram Story. "Maar bedankt dat jullie aan ons hebben gedacht." De 35-jarige realityster en de 19-jarige dochter van Lionel Richie benadrukten maandag nog eens dat alles koek en ei was door samen te lunchen in een restaurant in Malibu.

Johnny Depp klaagt The Sun aan voor smaad

Johnny Depp sleept de Britse krant The Sun voor de rechter. De acteur noemt een artikel waarin hij een vrouwenmishandelaar wordt genoemd smaad. De ex van de acteur, vakgenoot Amber Heard, beweerde tijdens hun scheiding in 2016 dat Johnny zich tijdens hun huwelijk gewelddadig had gedragen.

Laatste nieuws

Zie ook