‘Jaaaa, er komt een Legally Blonde 3!’

Yes!

Lees ook

Reese Witherspoon keert waarschijnlijk terug als Elle Woods in Legally Blonde 3. Volgens Deadline zijn de contractonderhandelingen tussen filmstudio MGM en de Hollywoodactrice bijna rond. Waaaahh!

Dream come true

"Heel veel mensen hebben mij gevraagd of er nog een Legally Blonde film komt en we zijn er over na aan het denken", liet Reese in 2016 weten. Die droom lijkt nu eindelijk werkelijkheid te worden!

Het is alweer zeventien jaar geleden dat Legally Blonde uitkwam. Kun je het geloven!? Het tweede deel Legally Blonde 2: Red, White & Blonde kwam uit in 2003. De film blijft populair bij jonge meiden (en ook oudere meiden, trouwens), net als de gelijknamige musical die in de Verenigde Staten nog steeds te zien is.

Looks & brains

Legally Blonde vertelt het verhaal van de rijke Elle Woods. Als ze van de ene op de andere dag wordt gedumpt door haar vriendje, die naast 'looks' ook 'brains' in zijn vriendin terug wil zien, besluit Elle rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Harvard, met alle gevolgen van dien.

MGM vraagt de scriptschrijvers van het eerste deel, Kirsten Smith en Karen McCullah, voor het schrijven het script van het derde deel. De regisseur is nog niet bekend.

Lees ook: Zo ziet nail-artist Pauletta uit Legally Blonde er nu uit

via GIPHY

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook