doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 6 t/m 19 juni!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

WATERMAN 21 januari - 19 februari
Je zit in een flow en beslissingen nemen gaat soepel. Benut de positieve sfeer om kleine irritaties te bespreken met je partner of vrienden. Vraag ze eens wat zij jouw leukste eigenschap vinden. En benoem die van hen. Positive power rules!

VISSEN 20 februari - 20 maart
Nieuwe baan, een financiële verbetering, een sexy lover? Mensen kunnen op je rekenen en daardoor win je vertrouwen. Dat knagende stemmetje dat je niet goed genoeg bent? Negeer en focus je aandacht op alles wat goed gaat. En dat is veel!

RAM 21 maart - 20 april
Je hebt overal lijntjes uitgegooid en haalt van alles binnen. Wat ga je gebruiken en wat gooi je terug? Denk niet alleen aan jezelf. Geef ook eens zomaar; daaruit groeien de mooiste bloemen. Iemand doet zich mooier voor dan hij of zij is.

STIER 21 april - 21 mei
Je merkt dat mensen je aardig vinden – ook als je eens je dag niet hebt. Relax is je middle name. Je verstand werkt nu ook goed, dus maak er gebruik van. Handel alles wat met geldzaken te maken heeft af. En regel eindelijk een appeltje voor de dorst.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni
Omdat je graag álles in detail vertelt, word je vaak teleurgesteld. Check wat je beter voor je kunt houden zonder jezelf af te sluiten. Non- communicatie maakt je alleen maar chagrijnig. Hint: info over je beste vriendin doorvertellen is een no-go.

KREEFT 22 juni - 22 juli
Veel dingen lopen niet zo vlot als je zou willen. Je hebt moeite om je ergernis hierover te verbergen. Barst je uit elkaar van ongeduld? Adem! Doe je ogen dicht en richt je aan- dacht op je hart. Vertrouw erop dat alles op het juiste moment gebeurt.

LEEUW 23 juli - 23 augustus
Stressen over iets kost te veel energie. Hou jezelf in balans. Het kost wat zweetdruppels, maar kun je de discipline opbrengen om die rotklus af te maken? Dan volgt een warm gevoel dat naar meer smaakt. Veel lekkerder dan de directe bevrediging.

MAAGD 24 augustus - 22 september
De sterren staan goed voor de liefde, ook voor jezelf. Je waardeert jezelf en dat straalt af op je omgeving. Vooral voor mensen en dieren met tegenslag heb jij een zwak. Een vakantie kan een huisdier opleveren. En een klus een vriend of geliefde voor het leven.

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober
Je hebt een hekel aan ruzie, maar deze week ontkom je niet aan strijd. Bedenk dat wrijving vaak draait om misverstanden. Stel open vragen; zo toon je oprechte interesse. Je komt erachter dat je meer gemeen hebt met iemand dan je dacht.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november
Heb je nog niets veranderd aan je arbeidsvoorwaarden? Zet dan nu iets in gang. Onderhandelingen verlopen prettig. Kijk niet met je ogen, maar met je hart. Jij ziet kwetsbaarheden in anderen als geen ander. En dat geeft je een streepje voor!

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december
Heb ik wel genoeg gedaan? Had ik niet beter zus of zo? Je zit met een hoofd vol vragen. Zelfs ’s nachts. En je zit lang naar je lege scherm te staren. Neem nu geen grote beslissingen. Je moet hier doorheen. Geniet van de kleine meevallers.

STEENBOK 22 december - 20 januari
Concentratie is nu niet je sterkste punt. Weet wanneer je moet pieken. Voel je je leeg, doe dan iets wat je oplaadt. Vermijd winkels; je geeft al snel te veel uit. Haal herinneringen op met een oude vriendin en zie hoever je al bent gekomen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');