Sylvie’s column: I nailed it!

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur

Lees ook

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model – Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Vuurdoop

Mijn filmavontuur voor Elvy’s Wereld: So Ibiza! zit erop. Na een week draaien op het Spaanse eiland is het officieel een wrap. Hoewel ik weet hoe het reilt en zeilt op de set en ik als presentatrice en model gewend ben aan de camera’s, voelde het toch als een vuurdoop.

I nailed it!

De zenuwen zaten er dan ook goed in toen ik op zondagavond landde op Ibiza, wetende dat de eerste scènes er de volgende dag al op moesten staan. De regisseur en producers konden me gelukkig helemaal geruststellen: I nailed it.

Acteren

Het is altijd een droom geweest om weer te gaan acteren, maar ik heb nog zo veel andere projecten lopen, dat ik niet weet of ik die afslag in mijn carrière wil en kan nemen. Tijdens de opnameperiode werd er wel gepolst of ik interesse zou hebben in een eventueel vervolg op Elvy’s Wereld: So Ibiza!. Ik kan je vertellen: hoe vol mijn agenda ook zit, I’m in.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook