Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Beckhams reageren op scheidingsgeruchten

Oh my...

De Beckhams reageren op scheidingsgeruchten

De geruchtenmolen draait heel wat overuren sinds BBC-journalist Johnny Gould gisteren een tweet plaatste over Victoria en David Beckham, waarin hij duidelijk maakte dat het stel heel binnenkort 'trending' zou zijn. Ze zouden na een huwelijk van 19 jaar gaan scheiden.

Bizar!

Journalist Elliot Gonzalez deed er nog een schepje bovenop en plaatste het volgende op Twitter: 'De volgende woorden zullen trending zijn... Beckham. Harper. Docent. Scheiding.' Na het lezen van deze tweet wisten fans het helemaal zeker, de Beckhams gaan dus écht uit elkaar. Volgens social media-gebruikers zou David zijn vreemdgegaan met de lerares van zijn dochter Harper. Ook zou de vrouw inmiddels zwanger zijn van de profvoetballer. De Beckhams reageren nu zelf op het bizarre nieuws.

Volgens het stel is het klinkklare onzin. "Er is geen mededeling gedaan en geen scheiding gaande. Het gaat hier om iemand die nep social media nieuws verspreidt", verklaarde de woordvoerder van de twee. "Dit nieuws is vooral erg bizar en een gênante tijdverspilling."

Lees ook: Zien: Victoria Beckhams reactie op kritiek tijdens royal wedding

Bron: The Sun, Twitter Beeld: Twitter, Getty