Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Bibi Breijman showt babybuik

Vorige maand maakte de bekende vlogger haar zwangerschap bekend. Nu showt ze trots haar beginnende babybuik op Instagram. Via het sociale medium deelde Bibi een foto van zichzelf in een badpak met de tekst: "Is dit badpak geen snoepje?" Waar ze zelf verwijst naar haar badpak, zijn volgers vooral in de ban van haar baby bump. Kijk mee!

Maan uit de kleren voor haar nieuwe clip

Oeh la la! Voor de nieuwe videoclip van haar nieuwe single Spijt ging zangeres Maan uit de kleren. Zonder kleren en zonder make-up verscheen de natural beauty voor de camera. De 21-jarige zangeres ging de samenwerking aan met rapper Jonna Fraser, dat resulteerde in een prachtig nummer inclusief een videoclip waar je u tegen zegt. Prachtig!

Roxeanne Hazes plaste meerdere keren in haar broek

Bij een zwangerschap horen ook de minder leuke en soms ietwat gênante kanten. Ook Roxeanne heeft hier weleens mee te maken en maakt hier dan ook geen geheim van. In tegendeel zelfs. Ze deelde vandaag een filmpje van haar baby bump waarin te zien is dat haar ongeboren zoontje flink aan het trappen is. Tja, een trap tegen je blaas kan dan nog weleens voor een ongelukje zorgen, zo weet de zangeres. Ze plaatste dan ook het volgende bij de post: "Hello from the insideeeee! I must have made you pee your pants a thousand timeeeeeeeees!"

Bron: Telegraaf, Instagram Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook