Ikea slaat handen ineen met Adidas

O my... dat belooft veel goeds!

Lees ook

Ikea is on a roll! De meubelgigant heeft voor de komende jaren heel wat leuks op de planning staan. En daar zijn we maar wat excited over…

Collabs

Naast het feit dat de langverwachte collectie met Off-White-modeontwerper Virgil Abloh binnenkort dan finally in de winkels ligt, heeft Ikea nog veel meer leuks in petto wat betreft samenwerkingen. Zo gaat het onder andere een samenwerking aan met Lego en Sonos, maar staat ook een collaboration met Adidas gepland voor 2019 of 2020.

Thuis sporten

Maar wat kunnen we daarvan verwachten? Het zal in ieder geval, zoals je wellicht al verwacht had, iets met thuis sporten te maken hebben. Zo laat 'Head of Design' Marcus Engman weten. De bedrijven zullen de komende tijd de koppen bij elkaar steken om de perfecte collectie te ontwerpen.

Levenslange gewoontes

"Thuis is waar we levenslange gewoontes creëren. Door de samenwerking met Adidas willen we begrijpen wat welzijn betekent voor verschillende mensen en welke rol hun leefruimtes hierin spelen. Zo kunnen we een betere thuis creëren die actievere gewoontes mogelijk maakt.” Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zijn dan maar ook wat benieuwd naar de collab. Jij ook?

Lees ook: Adidas komt met geniale nieuwe sneaker

Bron: HLN.be Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook