Zo ziet Matilda er nu uit

Ze is geen spat veranderd!

De tijd vliegt. En hard ook. Helemaal wanneer je je bedenkt dat de film Matilda dit jaar in december alweer 22 jaar oud is. Hoog tijd om te kijken hoe Mara Wilson, die Matilda in de film speelde, er vandaag de dag uitziet.

Carrièreswitch

Hoewel ze met Matilda enorm veel succes boekte, hing ze haar acteercarrière, op een enkele film na, al snel aan de wilgen. Tegenwoordig richt ze zich dan ook vooral op haar schrijfwerk, en heeft ze inmiddels al flink wat boeken op haar naam staan.

Depressie

Toch liet ze af en toe nog wel van zich horen. Zo onthulde ze drie jaar geleden in haar boek Where Am I Now? dat ze heel haar leven al lijdt aan OCD, angststoornissen en depressies. "Je moet het altijd in de gaten houden. Daarnaast moet je er altijd eerlijk over blijven, ook naar de mensen die van je houden en om je geven."

Biseksueel

Niet veel later kwam ze nogmaals in het nieuws. Zo besloot ze na de aanslag in homobar Pulse in Orlando, publiekelijk uit de kast te komen als biseksueel. Hier werd zowel positief als negatief op gereageerd, omdat ze volgens sommigen misbruik zou maken van een tragedie. Later bood ze dan ook haar excuses aan.

Benieuwd hoe Mara er tegenwoordig uitziet? Bekijk dan de foto hieronder!

Lees ook: Matilda en Lavender zijn na 19 jaar nog steeds vriendinnen

Bron: People, Nu.nl Beeld: Instagram, Matilda

Laatste nieuws