Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Ex-man Peter Andre houdt Junior en Princess weg bij ex-liefje Katie Price. "Als je je kinderen weer wil zien, moet je je leven op orde krijgen."

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Island-verleidster Chloë vindt uiterlijk niet belangrijk

Althans, dat wil ze meegeven aan haar volgers. Hoewel ze zelf toegegeven heeft niet vies te zijn van een beetje plastische chirurgie, wil ze haar 'fans' nu meegeven dat je goed bent zoals je bent. "We maken ons allemaal druk over of we wel knap zijn, maar laten we vooral aardig, grappig, slim en sterk zijn”, schrijft ze op Instagram.

Een groot deel van haar fans prijzen de verleidster om haar wijze woorden, maar een beetje opmerklijk is het wel. Het account van de Belgische schone staat namelijk vol met foto's waarop ze zichzelf vaak trakteert op een filtertje hier en daar. Ach ja… ze bedoelt het in ieder geval goed.

Een bericht gedeeld door Chloë (@chloe.vkn) op

Katie Price mag kinderen niet meer zien

Ex-man Peter Andre heeft ervoor gezorgd dat het fotomodel haar kinderen niet meer mag zien. Nadat de hun twee kinderen Junior (12) en dochter Princess (10) de vakantie bij hun vader doorbrachten, weigerde de 45-jarige zanger zijn kroost terug bij hun moeder te brengen. Hij zou het namelijk niet eens zijn met de opvoedkeuzes en het vele gefeest van zijn 40-jarige ex en diens vriend Kris Boyson.

"De druppel die de emmer deed overlopen was toen hij ontdekte dat hun moeders nieuwe vriend, die hij nooit heeft ontmoet, er in zijn eentje op uit was gestuurd om Princess en Junior op te halen. Hij wil niet dat die arme kinderen steeds worden voorgesteld aan een nieuwe man.” De zanger heeft dan ook maar een duidelijke boodschap voor Katie: "Als je je kinderen weer wil zien, moet je je leven op orde krijgen."

André Hazes jr. nu al gek op auto rijden

De kleine man loopt dan nog wel in zijn luiers rond, zelf denkt die al heel wat jaartjes ouder te zijn. Wanneer mama Monique hem vraagt of-ie zelfstandig een stukje wil gaan rijden, zegt de kleine André dan ook volmondig 'ja'. En hoewel hij heus wel wat hulp van zijn vader en moeder heeft gehad, bewijst papa André vervolgens met een foto dat hij zojuist achter het stuur is gekropen. En nu maar hopen dat-ie eerst netjes wacht tot hij zijn rijbewijs over een paar jaar in the pocket heeft…

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws