Dit is nu al de populairste parfum van het jaar

And the winner is...

Lees ook

Zelfs als je geen kenmerkend parfum hebt, is er altijd wel één die je favoriet is op een bepaald moment. Deze speciale geurtjes laten ons terugdenken aan een periode in ons leven waarbij er een aantal zijn waarbij we bij het dragen ervan ons onsterfelijk vinden.

Voorkeuren

OnBuy.com heeft nu gegevens verzameld van 517.778 parfumfans op parfumencyclopedie Fragrantica, waarbij een aantal interessante feiten over onze geurvoorkeuren zijn uitgelicht. Zo is bijvoorbeeld 60% van onze favoriete geuren in 2018 afkomstig uit Frankrijk, inclusief de nummer één die tot nu toe de populairste van dit jaar is. 20% van de nieuwe parfums van dit jaar hebben meer zoete akkoorden in vergelijking met 2017.

And the winner is…

De populairste parfum van het jaar tot nu toe? Dat is Chanel's Coco Mademoiselle Intense. Een echte verrassing is het niet, to be honest want deze nieuwe geur hoort stiekem ook tot onze favorieten. De Coco Mademoiselle Intense heeft fruitige citrus topnoten van sinaasappel, citroen en limoen, middennoten van roos en jasmijn en een basis van patchoeli, musk, vanille en tonkaboon.

Lees ook: Primark komt met dupe van déze luxe parfum

Bron: Marie Claire Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook