Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation verleidster Danique klapt uit de school over ex-scharrel Stefano

De vork blijkt heel anders in de steel te zitten

Temptation verleidster Danique klapt uit de school over ex-scharrel Stefano

Temptation Island VIPS is on! En daarmee ook alle sleaze & dirt dat de deelnemers de wereld in slingeren. Verleidster Danique trapt af met inside information over haar ex-scharrel Stefano.

Ex On The Beach, of toch niet?

Heel even dacht de roodharige waarschijnlijk dat ze in Ex On The Beach was beland, toen ze in Mexico ex-fling Stefano met zijn vriendin op het strand zag staan. Hij is het verleidingsavontuur met zijn liefje Gelina aangegaan om zich te bewijzen nadat hij vreemdging. Toen ze twee weken uit elkaar waren, papte hij aan met Danique, maar besloot toen toch zijn relatie met Gelina nog een kans te geven.

Liar, liar...

In een interview met Olcay Gulsen tijdens Temptation Gossip vertelt Danique dat ze al lang wist dat Stefano mee zou doen aan het programma. Sterker nog: Stefano zou zijn tijdelijke liefje zelfs hebben aangespoord om mee te doen. "Hij zei gewoon: Daan, is echt wat voor jou, doe gewoon lekker mee." En dat terwijl hij erg geschrokken leek te zijn dat ze daar stond. Hmmm...

Ben je al confused? Wij ook. En Olcay ook. Wanneer ze Danique nog even om wat meer duidelijkheid vraagt, blijkt dat zij op dat moment niet wist dat hij mee zou doen met girlfriend Gelina. "Ik dacht dat hij mee zou doen als verleider of iets."

Lees ook: Zien: preview Temptation Island VIPS aflevering 3

Bron: Temptation Gossip Beeld: Instagram